Nationaal Filmfestival voor Scholieren - Nationaal Filmfestival voor Scholieren
Terug
President William Howard Taft FTW

Docentendag 20 maart

Films maken en bespreken met de klas in tijden van afstandsonderwijs.

VONKC en Het Nationaal Filmfestival voor Scholieren (NFFS) organiseren op 20 maart hun jaarlijkse Praktijkdag Film voor docenten. Leren doe je vooral ook door het zelf te doen en te ervaren.

Hoe doe je dat nu op afstand? Het online lesgeven is dan ook hét thema van deze dag. Naast een presentatie van Online Filmleraar van het jaar 2020, Bart Valkenier, ga je onder begeleiding van ervaren filmdocenten, zelf aan de slag in 1 van de workshops: Film maken of Filmanalyse. Daarna is er nog tijd ingepland voor de broodnodige uitwisseling en tips en tools. De opgedane ervaring en praktische handvatten kun je direct toepassen in de eigen lespraktijk.

Omdat we in kleine groepen werken kunnen we niet onbeperkt deelnemers toelaten. Wacht daarom niet te lang met inschrijven want vol= vol. 

De workshops worden gegeven door Malu Sanders – filmdocent van het jaar 2019, Ralph Kooijman – filmdocent op Laar&Berg Laren; Lukas Evers – filmdocent op Veluws College Walterbosch Apeldoorn en Jazzy Taihuttu – filmdocent Het 4e Gym Amsterdam.

Link om in te schrijven

https://vonkc.nl/agenda/docentendag-film

Meer Nieuws