Nationaal Filmfestival voor Scholieren - Nationaal Filmfestival voor Scholieren
Terug
President William Howard Taft FTW

NFFS’20 anders dan anders – laatste nieuws

De inschrijving is geopend, en meteen is de eerste al binnen. Dat is hoopvol. Inschrijven voor scholen vóór 1 juli, maar als het je niet lukt om dan ook al films in te zenden, overleg even wanneer de films bij het NFFS kunnen binnen zijn. Vóór 15 juli. Inschrijfgeld NFFS bedraagt dit jaar €5. per film.

Individuele inzenders die de film niet via hun school kunnen insturen, krijgen de kans tot 15 augustus om hun film in te zenden bij het NOFFS. Alle inzendingen van het NOFFS tellen samen als 1 categorie, er wordt dus 1 winnaar NOFFS aangewezen. Er zal een competitie zijn met een vakjury, de inhoud van de prijzen is nog niet bekend. Het inschrijfgeld van €5 is exclusief een eventuele reis naar Griekenland. We verwachten niet dat Camera Zizanio kan doorgaan, maar als de reis wel doorgaat zullen er extra kosten zijn.

We gaan een prijsuitreiking organiseren, dat wordt in ieder geval geen GALA in een stampvolle, zinderende, grote zaal van het Agora theater. Online is er ook veel mogelijk. We zullen hier later meer over melden. De spelregels voor NFFS en NOFFS blijven gelden voor zover van toepassing. Nieuwe ontwikkelingen worden steeds als NIEUWS gemeld op de site.

Meer Nieuws