Nationaal Filmfestival voor Scholieren - Nationaal Filmfestival voor Scholieren
Terug
President William Howard Taft FTW

Inschrijving NFFS 2022 geopend!

Je kunt je inschrijven tot en met 1 juli en in overleg tot 15 juli!!!

FESTIVALDAG 10.00 – 17.00 in Agoratheater, Lelystad.
Korter dan voorgaande jaren om corona-proof te kunnen werken als dat nodig is.

WORKSHOPS in 3 blokken van 75 minuten. 

  1. Elke filmgroep heeft 1 workshop waarin de makers commentaar krijgen van professionals op de eigen film. Dat gebeurt in een meepratende groep van jonge collega filmmakers uit de verschillende categorieën. Onderbouw en bovenbouw apart.
  2. Elke filmgroep heeft ook een workshop over een onderdeel van het film maken, dat ze zelf hebben gekozen. In deze groep krijgen ze ook het commentaar.
  3. Elke filmgroep kan stemmen voor de publieksprijs. Ze krijgen dan in filmzalen 10 of meer films te zien die ze beoordelen. Via een gewogen telling bepalen ze de publieksprijs. Deze publieksprijs wordt fysiek bepaald door de aanwezigen op de festivaldag. De online publieksprijs wordt gekozen op #hetnffs insta vanaf augustus.
  4. Hierna volgt een kort moment om te verkleden voor het prijzen GALA. Foto’s op de RODE LOPER en prijsuitreiking in de grote theaterzaal. Nagenieten kun je thuis en op school via insta, facebook, tik tok en www.nffs.nl  En wie een prijs heeft gewonnen kan extra genieten tijdens de activiteiten op grote en kleine Nederlandse en internationale filmfestivals, WANT PRIJZEN WINNEN BIJ HET NFFS BETEKENT ACTIEF GENIETEN.

GUN JE LEERLINGEN EN JEZELF DIT PLEZIER EN SCHRIJF JE IN

kosten €175 per school en €7,50 per leerling

Meer Nieuws