Nationaal Filmfestival voor Scholieren - Nationaal Filmfestival voor Scholieren

Vrienden van

Al bijna 20 jaar lang organiseren de vrijwilligers van NFFS een filmfestival voor scholieren waar hun films worden vertoond en ze workshops volgen waarin ze feedback krijgen en nieuwe dingen leren om daarna nóg mooiere films te maken. De festivaldag, de scholingsdag voor docenten en de reizen naar internationale filmfestivals in Griekenland, Brussel, Kroatië en Spanje oogsten veel waardering van deelnemers en betrokkenen.

Juist nu, in een tijd waarin beeld en geluid een grotere rol zijn gaan spelen in ons dagelijks leven is het zeer belangrijk dat filmeducatie een vaste plek krijgt in het curriculum. Zo kunnen we filmmaken en het gebruik van beeldtaal versterken en stimuleren onder jongeren.
Hiermee zorgen we dat alle scholieren in Nederland de kans krijgen om met film hun stem te laten horen.

In de afgelopen 18 jaar heeft het NFFS al vele talenten geholpen een weg te vinden naar de filmwereld. Anderen hebben besloten om hun opgedane vaardigheden in filmmaken te benutten binnen ander werk. Waar ze ook terecht komen, het plezier dat de deelnemers aan het festival die dag uitstralen, spreekt voor zich. 500 jongeren tussen 12 en 18 jaar bruisen die dag van het enthousiasme en doen een onvergetelijke ervaring op!

Wordt vriend van het NFFS en steun deze kweekvijver voor jonge filmmakers (in spe!)

Help het NFFS om financieel zelfstandiger te worden en minder afhankelijk te zijn van fondsen die elk jaar opnieuw beoordelen of ze wel of niet een bijdrage willen leveren. De afgelopen jaren wordt het steeds lastiger om alles financieel sluitend te krijgen. Dit maakt de toekomst van het NFFS minder zeker dan dat we zouden willen.

Dus: word vriend van het NFFS en geef eenmalig óf jaarlijks een vast bedrag. Het gedoneerde bedrag is aftrekbaar van de belastingen want het NFFS heeft een ANBI Cultuurstatus. (zie menu)

Natuurlijk zullen we je als vriend nauwer betrekken bij de activiteiten die door het jaar heen plaatsvinden. Daarom laten we je hieronder weten wat je kunt verwachten als je ons steunt met een donatie!

€50/jaar Je krijgt elk jaar 4x een uitgebreide nieuwsbrief toegestuurd met een link naar een bijzondere film van het NFFS.
€75/jaar Je krijgt elk jaar 4x een uitgebreide nieuwsbrief toegestuurd met een link naar een bijzondere film van het NFFS.
Daarnaast kun je tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de docentendag.
€100/jaar Je krijgt elk jaar 4x een uitgebreide nieuwsbrief toegestuurd met een link naar een bijzondere film van het NFFS.
Daarnaast kun je in overleg deelnemen aan een van de door het NFFS georganiseerde activiteiten.

Wil je meer, minder of eenmalig doneren?
We nemen contact met je op en bieden je in overleg een passende tegenprestatie.

Ben je leerling en wil je graag doneren?
Bepaal zelf de hoogte van je donatie vanaf €10 en geef aan wat jij graag als tegenprestatie zou willen.

Alle vrienden van het NFFS krijgen een uitnodiging voor de feestelijke vertoning van een bijzondere NFFS film die zich afspeelt in Lelystad: De Première van de Lelystadfilm, een film die door prijswinnaars van de 17e editie met steun van Gemeente Lelystad is gemaakt.

Vriend worden van het NFFS? Link dan op de knop hieronder!
U kunt na het invullen van het formulier via deze pagina als u wilt meteen de betaling doen, of gebruik maken van de betaalgegevens onderaan deze pagina.

Bedrag € -

Nuttige informatie:

IBAN
NL34INGB0003420016

Bevestiging van betaling
Na aanmelding en betaling krijg je als Vriend per mail een bevestiging van je registratie.

AVG
Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat het NFFS je gegevens gebruikt voor registratie, contact en het digitaal toesturen van informatie en uitnodigingen.